Over ons

Even voorstellen

Het bedrijf Van den Brandt verhuur wordt gerund door het echtpaar Jos en Dorathé van den Brandt. Ze vertellen: "Na een springkussen gekocht te hebben voor onze eigen kinderen in 2003 die daar bijna dagelijks gebruik van maakten, vroegen mensen zich af of wij het springkussen misschien wilde verhuren, wat ons op een idee bracht." 

Na een tijdje werd het verhuur verder uitgebreid en ook het aantal springkussens groeide gestaag. Op dit moment zijn er diverse maten, kleuren, uitvoeringen en eventueel lage modellen voor binnen. Dus voor ieder wat wils. 

De solex Black 'n Roll voldoet aan alle nieuwe Nederlandse eisen.

"In 2007 hebben wij met een stel vrienden een solextocht gemaakt in Oost Brabant en waren meteen enthousiast. Maar we wilden eigenlijk gebruik maken van nieuwe solexen om technische problemen tijdens een solextocht zoveel mogelijk uit te sluiten. Na lang rondsnuffelen kwamen we erachter dat de solex opnieuw werd gemaakt door het Franse bedrijf Mopex. Het frame, de uitlaat, verlichting, geluid en de uitstraling zijn identiek aan de oude solex van vroeger. Ook zijn bijna alle onderdelen precies hetzelfde. De solex Black 'n Roll voldoet aan alle nieuwe Nederlandse eisen, heeft trommelremmen voor en achter, een elektronische ontsteking en automatische koppeling. Iedereen kan er dus op rijden, zelfs de wat minder ervaren bestuurder. Na een tijdje rondgereden te hebben met een proefexemplaar hebben we besloten om de uitdaging aan te gaan. Zowel kleine als grote groepen kunnen bij ons terecht voor een heuse solextocht door een prachtige uitgezette route in de Oostelijke Langstraat en het Land van Heusden en Altena. Ook kunt u indien gewenst kiezen voor een eigen route. Prijzen zijn vanaf € 30,00 inclusief koffie of thee met iets lekkers vooraf. Tevens hebben we diverse arrangementen vanaf 10 personen."