Solex rijden

Solextours, zonder helm, mét succes!

Stel, je zoekt solexverhuur in Brabant. Maar waar vind je zo snel solexverhuur bedrijven in Brabant? Bij Van den Brandt Verhuur, hét solexverhuur bedrijf in Brabant en omstreken, ben je aan het juiste adres. Solexverhuur is een heuse trend. De verhuur van solexen, scooters en andere nostalgische vervoersmiddelen heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Niet gek natuurlijk, solex rijden is leuk, avontuurlijk en bovenal gezellig! Van den Brandt Verhuur uit Heusden biedt vele mogelijkheden voor solex rijden, solex tochten en solextours in Noord Brabant. Het solexverhuur bedrijf verzorgt tevens de verhuur van solexen op locatie. Zo kun je ook in Utrecht, Gelderland, Zuid Holland en elders in Nederland een nostalgische solexrit maken. 

Verken de omgeving van Den Bosch, Tilburg, Breda of Gorinchem eens per solex. Huur een retro solex of scooter om langs de parels van Noord Brabant te toeren. Solex rijden doe je, ouderwets, zonder helm, met de wind door je haren en het geluid van het authentieke motortje op de achtergrond. Dankzij de unieke milieuvriendelijke benzine waar onze scooters en solexen op rijden, ruik je niets van de benzinegeur aan je kleren. 

Solex huur in Brabant en daarbuiten

Noord Brabant is de ideale provincie om per solex tocht te verkennen. Je kunt per solex toeren door de regio ‘s-Hertogenbosch, Breda, Tilburg of Gorinchem. Of al solex rijdend de natuur opsnuiven in De Loonse en Drunense Duinen. Welke solextour je ook maakt, het zal je ongetwijfeld bevallen. Of je nu met z’n tweeën gaat solex rijden of met de hele familie een solexrit maakt. Van den Brandt solexverhuur biedt mogelijkheden voor zowel kleine als grote groepen. Dat ons solexverhuur bedrijf gevestigd is in Heusden, Noord Brabant, speelt daarbij geen enkele rol. Wij bezorgen onze verhuur solexen ook op locatie in Utrecht, Gelderland, Zuid Holland en elders in Nederland. 

Naast losse solex huur, biedt Van den Brandt Verhuur ook solexverhuur arrangementen in de regio Den Bosch, Gorinchem, Tilburg en Breda. Zo kun je je solex tocht combineren met onder meer een bierproeverij, workshop, rondleiding of boottocht. Ook is het mogelijk de solexrit uitbreiden met een diner en/of overnachting in Noord Brabant. Voor de mogelijkheden van solex huur in combinatie met een arrangement, kijk je op onze pagina solex arrangementen. 

Al 5 jaar verhuur van solexen en scooters

Van den Brandt Verhuur organiseert inmiddels alweer vijf jaar solexritten en solextours zonder helm in Noord Brabant en omgeving. Nadat eigenaars Jos en Dorathé van den Brandt destijds zelf een solex tocht door Brabant maakten, kwamen zij op het idee van solexverhuur. Daarbij wilden zij gebruik maken van nieuwe solexen, om mankementen tijdens een solex tocht te voorkomen. De optimale verhuur solex werd gevonden in de solex Black 'n Roll. Met trommelremmen voor en achter, een elektronische ontsteking en automatische koppeling kan zelfs de wat minder ervaren bestuurder een prima solexrit maken. Naast de verhuur van solexen en scooters, kun je bij het Heusdense solexverhuur bedrijf ook terecht voor springkussens en kinderattracties.

Solexrit boeken?

Je kunt al solex rijden in Brabant vanaf € 30,00 inclusief koffie of thee met iets lekkers vooraf. Wil je meer informatie over onze verhuur solexen en scooters of wil je een solextour boeken? Neem dan contact op met Van den Brandt Verhuur via tel. 073 511 25 27 of per mail via info@vandenbrandtverhuur.nl. 
Contact