Scooter rijden

Scooterverhuur, solex of vespa verhuur, het kan in Brabant

Je zoekt een bedrijf in scooterverhuur in Noord Brabant. Welk scooterverhuur bedrijf in Brabant is dan het juiste? Van den Brandt Verhuur, hét scooterverhuur bedrijf in Brabant en omstreken, regelt het voor je. Ben je op zoek naar een leuk uitje inclusief scooterhuur? Wil je per scooter, zonder helm door het Brabantse landschap toeren, langs plaatsen als ‘s-Hertogenbosch, Tilburg, Breda en Gorinchem? Van den Brandt Verhuur biedt je legio mogelijkheden. Als scooterverhuur bedrijf verzorgen wij retro scooter verhuur voor particulieren en groepen. Zeg maar, de ouderwetse Vespa, in een modern jasje. 

Verken Noord Brabant, Utrecht, Gelderland of Zuid Holland per huur scooter. Huur een retro scooter, model vespa, om langs de mooiste plaatsen van ons land te toeren. Tijdens een nostalgische scooter tocht proef je het Brabantse land. De scooter rit biedt je tevens de mogelijkheid tussendoor een stop in te lassen voor de nodige versnaperingen. Je kunt er ook voor kiezen een speciaal scooter arrangement te boeken, waarbij een buffet, koffietafel of bbq is inbegrepen. Een scooter tocht betekent immers een paar uur scooter rijden in de frisse buitenlucht, en dat maakt hongerig! 

Retro scooter verhuur = rijden zonder helm

Rijden op onze verhuur scooters doe je uiteraard zonder helm. Je kunt tijdens de scooter toertocht naar Utrecht, Zuid Holland, Gelderland of binnen Brabant zelfs een duopassagier meenemen. Dankzij de unieke milieuvriendelijke benzine waar de huur scooters en solexen van Van den Brandt Verhuur op rijden, ruik je niets van de benzinegeur aan je kleren. Wil je een scooter, type vespa, huren met z'n tweeën of met een hele groep. Alles is mogelijk. Meer informatie over scooterverhuur, de prijzen van een huurscooter of de verschillende scooter tochten vind je ook op de speciale retro scooter verhuur pagina. Wist je dat Van den Brandt Verhuur naast scooters ook solexen verhuurt? Meer informatie over deze nostalgische snor scooters vind je op de pagina solexverhuur.

Verken Noord Brabant per huur scooter

Noord Brabant is de perfecte omgeving om per scooter rit te verkennen. Denk aan een scooter tocht richting ‘s-Hertogenbosch, Breda, Tilburg of Gorinchem. Of maak een prachtige scooter tocht richting De Loonse en Drunense Duinen. Met onze verhuur scooters en solexen rij je overal naartoe. En naast een sanitaire stop of lunchpauze, kun je de scootertocht ook onderbreken voor een leuke rondleiding, bierproeverij of bootocht. Van den Brandt Verhuur biedt hiervoor diverse arrangementen. Wil je met je huur scooter meer zien van het Brabantse leven? Bekijk hier de mogelijkheden van scooter arrangementen. Scooter promotie maken of reclame scooter huren? Van den Brandt Verhuur verzorgt al lange tijd scooter verhuur c.q vespa verhuur. Ook is het mogelijk om de verhuur scooters in te zetten voor reclame doeleinden. Scooter promotie dus! Een promotie scooter of reclame scooter valt op bij evenementen, in winkelgebieden of rijdend door de stad. Voor de mogelijkheden van reclame scooter verhuur en promotie scooter verhuur in Utrecht, Gelderland, Zuid Holland, Noord Brabant of elders in Nederland, kun je contact met ons opnemen via tel. 073 511 25 27 of per mail via info@vandenbrandtverhuur.nl. 

Huur je scooter vandaag nog

Verhuur van scooters en solexen doet Van den Brandt Verhuur al vanaf € 30,00 inclusief koffie of thee met iets lekkers vooraf. Heb je interesse in onze scooterverhuur of wil je een soort Vespa huren? Of zie je het wel zitten om bij mooi weer een scooter tocht te maken richting Gorinchem, Breda, Tilburg of Den Bosch? Retro scooter verhuur Van den Brandt Verhuur laat je graag de mogelijkheden zien. Bel voor meer informatie over scooterhuur of een scootertocht in Brabant met 073 511 25 27 of mail ons via info@vandenbrandtverhuur.nl.
Contact opnemen